Aydınlatma Metni

 
Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni
İş bu Aydınlatma Metni, healmeup (Bundan sonra "site” olarak anılacaktır.) mobil uygulaması ile alakalı olarak Kişisel Veri Sahipleri’nden ve/veya üçüncü kişilerden elde edilen kişisel verilerin kullanımına ilişkin olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK”) uyarınca veri sorumlusu olan, Destek Her Yerde Bilişim Anonim Şirketi tarafından kişisel verilerinizin toplanma şekilleri, kişisel veri işleme faaliyetlerinin amaçları ve hukuki nedenleri, kişisel veriler aktarılıyorsa buna ilişkin esaslar ve veri sahibi olarak haklarınız konularında şeffaf bir şekilde sizleri bilgilendirmek ve aydınlatmak amacıyla hazırlanmıştır.
KVKK uyarınca kişisel veri sahibi olarak paylaştığınız Kişisel Verileriniz Veri Sorumlusu olarak belirlenen Şirket tarafından aşağıda belirtilen kapsamda toplanacak ve işlenebilecektir.
 

1.TANIMLAR ve KISALTMALAR
 

İşbu Aydınlatma Metni’nde geçen;
 

Şirket : Destek Her Yerde Bilişim Anonim Şirketi
Gazi Mahallesi 1371. Sk. Kat:3 Apt. No: 20/3 Sultangazi/İstanbul
Kişisel Veri : Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi,
Kişisel Verilerin İşlenmesi : Kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi,
Kişisel Veri Sahibi : Kişisel verisi işlenen gerçek kişiyi,
KVKK : 7 Nisan 2016 tarihinde Resmî Gazete’ de yayınlanarak yürürlüğe giren 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nu,
Veri İşleyen : Veri sorumlusunun verdiği yetkiye dayanarak onun adına Kişisel Verileri işleyen gerçek veya tüzel kişiyi,
Veri Sorumlusu : Kişisel Verilerin işleme amaçlarını ve vasıtalarını belirleyen, veri kayıt sisteminin kurulmasından ve yönetilmesinden sorumlu olan gerçek veya tüzel kişi
İnternet Sitesi/Site : www.healmeup.com ve mobil uygulamayı ifade eder.
 

2.İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER
 

Şirket ile aranızdaki ilişkiye bağlı olarak işlenen ve kişisel verilerinizin çeşitleri ve sayıları işlenme nedenine göre değişiklik gösterecek olmakla birlikte; Şirket ile paylaştığınız yahut Şirket tarafından üçüncü kişilerden elde edilen Kişisel Veriler, aşağıdakilerden ibarettir.
Kişisel Veri Kategorileri
Topladığımız Kişisel Veriler
Kimlik VerileriKullanıcıların ad, soyadı bilgileri
İletişim VerileriAdres bilgileri, kullanıcıların telefon numaraları, mail adresleri
Finans VerileriKredi Kartı Bilgileri, Banka Bilgileri, Hesap Sahibi Bilgileri
Çerez BilgileriSite içerisindeki davranışları, konumu, tarayıcı bilgisi, işletim sistemi bilgisi, site ziyaret süreleri, alışkanlıkları, ilgi alanları, IP adres bilgileri
Pazarlama VerisiAlışveriş geçmişi bilgileri, Anket Bilgileri, Kampanya Katılım Bilgileri, Web Sitesi Kullanım Verileri
Görsel ve İşitsel KayıtlarOnline görüşmede açık rıza verilmesi halinde kamera Kayıtları, çağrı merkezi ve iletişim numaralarımızla yapılan görüşmeler için ses kayıtları
İşlem Güvenliği Verisiİnternet sistem kayıtları, Kullanıcı oturum bilgileri.
Kişisel verileriniz KVKK m. 4’te belirlenen genel ilkeler uyarınca, hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun, doğru ve gerektiğinde güncel, belirli, açık ve meşru amaçlar için, işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü ve ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilerek işlenmektedir.
Kişisel veriler, KVKK’ nın 5. maddesi uyarınca Kişisel Veri Sahibi’ nin açık rızası olmaksızın işlenemez. Ancak yine aynı madde hükmüne göre aşağıdaki şartlardan birinin varlığı hâlinde, Veri Sahibi’ nin açık rızası aranmaksızın kişisel verilerinin işlenmesi mümkündür:
Kanunlarda açıkça öngörülmesi,
Fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda bulunan veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmayan kişinin kendisinin ya da bir başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu olması,
Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
Veri Sorumlusu’ nun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
Kişisel verinin, Veri Sahibi’ nin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması,
Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
Kişisel Veri Sahibi’ nin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, Veri Sorumlusu’ nun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması.
 

3.KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN GENEL İLKELER, KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME ŞARTLARI ve AMAÇLARI
Kişisel verileriniz KVKK m. 4’te belirlenen genel ilkeler uyarınca, hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun, doğru ve gerektiğinde güncel, belirli, açık ve meşru amaçlar için, işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü ve ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilerek işlenmektedir.
Şirket, işbu Aydınlatma Metni’ ne konu kişisel verilerinizi mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, websitemiz/mobil uygulamamız tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, websitemiz/mobil uygulamamızın tarafından yürütülen hizmet faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, websitemizin/mobil uygulamamızın ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası, websitemiz/mobil uygulamamız ile iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini ile tarafımızın sunduğu ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası, İlgililerin olası hak ve alacak taleplerinin tesisi Yetkili kuruluşlara mevzuattan kaynaklı bilgi verilmesi, Ziyaretçi kayıtlarının oluşturulması ve takibi, Şirketimiz, çağrı merkezimiz ya da internet sitelerimiz ile sosyal medya sayfalarımız veya ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, diğer yasal mevzuat kapsamında, yükümlülüklerin yerine getirilmesini sağlamak, Müşterilere daha iyi hizmet verebilme, çeşitli avantajlar sağlayıp sunma, satış, pazarlama, bilgilendirme, promosyonlar hakkında bilgi verebilme, kampanya ve koşulları hakkında bilgi sağlama, anket, müşteri memnuniyet araştırmalarını yapabilme, satın alma işlemlerinizi sağlama hızlandırma, siparişlerinizi alma ve teslim edebilme, Müşterilere yönelik kampanyaların oluşturulması, hedef kitle belirlenmesi, Müşteri hareketlerinin takip edilerek kullanıcı deneyimini arttırıcı faaliyetlerin yürütülmesi ve alışveriş sitemize ait internet sitesi ile mobil uygulamanın işleyişinin geliştirilmesi ve müşteri ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmesi, doğrudan ve doğrudan olmayan pazarlama, kişiye özel pazarlama ve yeniden pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, kişiye özel segmentasyon, hedefleme, analiz ve şirket içi raporlama faaliyetlerinin yürütülmesi, pazar araştırmaları, Müşteri memnuniyeti aktivitelerinin planlanması ve icrası ile müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin planlanması ve icrası amaçlarıyla dahil olmak üzere dahil olmak üzere sitemizin ürün ve/veya hizmetlerinin satış ve pazarlama süreçlerinin planlanması ve icrası, sitemizin sunduğu ürün ve/veya hizmetlere bağlılık oluşturulması ve/veya arttırılması süreçlerinin planlanması ve icrası amaçlarıyla işlemektedir.
 

4.KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMLERİ ve HUKUKİ SEBEPLERİ
Kişisel Verileriniz, Şirket tarafından www.healmeup.com, E-mail, çağrı merkezi, kamera kaydı, ses kaydı, mobil uygulama gibi kanallarla KVKK tarafından öngörülen temel ilkelere uygun olarak, KVKK’ nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen Kişisel veri işleme şartları kapsamında işbu Aydınlatma Metni’ nde belirtilen amaçlarla toplanabilmekte, işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.
İşbu Aydınlatma Metni’ ne konu kişisel verileriniz bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması ve Veri Sorumlusu’ nun meşru menfaatleri için gerekli olması hukuki sebepleri dayanak alınarak işlenmektedir.
 

5.KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI, AKTARIM AMAÇLARI ve SÜRELER
Kişisel Veri Kategorileri
Aktarım Yapılan Kurumlar
Aktarım Amaçları
Saklama Süresi
Kimlik VerileriBanka,şirket paydaşları, şirket yetkilileri, iştirak ve bağlı ortaklıklar, resmi kurum ve kuruluşlar, kurum içi bölümler, tedarikçiler, anlaşmalı kurumlar
Satışı hizmetin temini, hizmetin tarafınıza sağlıklı şekilde ulaştırılması, müşteri yönetimi datasının tutulması, hizmete ait ödeme işlemlerini sağlamak, kampanyalardan haberdar etmek, oluşabilecek anlaşmazlıkları çözümlemek, kurum içi işlemleri gerçekleştirebilme gereği ile aktarılmaktadır.Sözleşmeler ilişkinin bitmesinden itibaren 10 yıl
İletişim VerileriŞirket paydaşları, şirket yetkilileri, iştirak ve bağlı ortaklıklar, resmi kurum ve kuruluşlar, kurum içi bölümler, tedarikçiler, anlaşmalı kurumlar
Satışı hizmetin temini, hizmetin tarafınıza sağlıklı şekilde ulaştırılması, müşteri yönetimi datasının tutulması, kampanyalardan haberdar etmek, oluşabilecek anlaşmazlıkları çözümlemek, kurum içi işlemleri gerçekleştirebilme gereği ile aktarılmaktadır.Sözleşmeseler ilişkinin bitmesinden itibaren 10 yıl
Finans VerileriBanka, kurum içi bölümler, şirket paydaşları, şirket yetkilileri, iştirak ve bağlı ortaklıklar, anlaşmalı kurumlarHizmete ait finansal işlemleri sağlayabilmek ve kontrolü için aktarılmaktadır.Sözleşmeseler ilişkinin bitmesinden itibaren 10 yıl
Pazarlama VerisiAnaliz firmaları, reklam firmaları, araştırma firmaları, alt yapı firmasıKullanıcı oturum kayıtları ve davranışlarına göre kampanyalar sunabilmek, davranışlarına göre farklı ürünler önerebilmek ve ürünlerin satışını gerçekleştirebilmek amacıyla aktarılmaktadır.10 yıl
Görsel ve İşitsel KayıtlarŞirket DanışmanlarıHizmete ait desteğin verilebilmesi amacıyla aktarılmaktadır.5 Yıl
İşlem Güvenliği VerisiŞirket paydaşları, şirket yetkilileri, iştirak ve bağlı ortaklıklar, resmi kurum ve kuruluşlar, kurum içi bölümler, alt yapı sağlayıcılarıÜrünler veya hizmete ait desteğin verilebilmesi, anlaşmazlıkların giderilebilmesi istenmesi halinde yasal konuların çözümlenmesi amacıyla aktarılmaktadır.10 Yıl
 

Çerezler ve IP AdresiAnaliz firmaları, reklam firmaları, araştırma firmaları, alt yapı firmasıKullanıcı oturum kayıtları ve davranışlarına göre kampanyalar sunabilmek, davranışlarına göre farklı ürünler önerebilmek ve ürünlerin satışını gerçekleştirebilmek amacıyla aktarılmaktadır.Gizlilik ve Çerez politikası metnini inceleyiniz.
6.KİŞİSEL VERİLERİNİZİN GÜVENLİĞİ
Kişisel verilerinizi korumak için Şirket, ilgili gizlilik ve veri güvenliği yasaları ye yönetmelikleri ile tutarlı olan uygun tedbirleri almakta ve teknolojinin durumuna, uygulama masraflarına ve korunacak verilerin içeriğine bağlı olarak, imha, kayıp, değişiklik, izinsiz açıklama veya verilerinize izinsiz erişim gibi riskleri önlemek üzere teknik ve kurumsal tedbirleri uygulamaya koymaktadır.
İşbu Aydınlatma Metni’ne konu kişisel veriler Şirket bünyesinde yalnızca sınırlı kişilerin erişimine açık olarak muhafaza edilmektedir. İşbu kişisel veriler işleme süresi sonunda şirketin Kişisel Verileri Koruma ve İmha Politikası’ nda gösterildiği şekilde silinecek, yok edilecek veya anonim hale getirilmektedir.
 

7.KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ
7.1. Kişisel veri sahipleri, Şirket’le paylaşmış oldukları kişisel verilerin doğru, eksiksiz ve güncel olmasından ve diğer kişilere ait kişisel veriler paylaşılıyorsa işbu verilerin geçerli ve mevzuata uygun şekilde toplanmasından sorumludur. Kişisel veri sahibi, Şirkete kişisel verilerini sağladığı diğer kişileri bu Bildirimin içeriği hakkında bilgilendirecek ve kişisel verilerinin Şirket tarafından bu Bildirimde belirtildiği şekilde (transfer ve açıklama dahil) kullanılması için onaylarını almakla yükümlüdür.
7.2.KVKK ve ilgili mevzuat kapsamda Kişisel Veri Sahipleri;
Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.
Kişisel Veri Sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi içerir başvurunuzu açık, anlaşır bir şekilde ve kimlik ve adres bilgilerini tespit edici belgeleri de ekleyerek; yazılı ve ıslak imzalı olarak elden, postayla ya da noter kanalıyla Veri Sorumlusu Şirket’in Gazi Mahallesi 1371. Sk. Kat:3 Apt. No: 20/3 Sultangazi/İstanbul adresine ulaştırabilir.
 

KVKK METNİ
 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU ÇERÇEVESİNDE BİLGİLENDİRME METNİ, Değerli Müşterilerimiz; Healmeup olarak 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” kapsamında, uygulamalarımız ve haklarınız ile ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümleri ve ilgili düzenlemeler gereği (“KVKK Düzenlemeleri”) kimliğinizi belirli veya belirlenebilir kılan her türlü bilginiz, özel nitelikli kişisel verileriniz de dahil olmak üzere, Kişisel Veri olarak nitelendirilmekte ve Veri Sorumlusu sıfatıyla Healmeup tarafından aşağıda açıklandığı kapsamda ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlenmektedir. “Kişisel Verilerinizin İşlenmesi” bu verilerin elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hale getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi ifade etmektedir.
 

1-Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı, İşlenen Kişisel Verileriniz Tarafınıza ait kişisel bilgiler, onay ve/veya imzanızla tanzim edilen tüm sözleşmeler/bilgilendirme formları ve sair belgelerle, elektronik onay ve/veya imzanız ile yapacağınız bildirimlerle, Genel Müdürlüğümüz, fiziki ortamlar, çağrı merkezleri, internet siteleri, mobil uygulamalar, internet işlemleri, sosyal medya ve diğer kamuya açık mecralar, kullanıcı görüşmeleri, adli kayıtların taranması, piyasa istihbaratı, Kimlik Paylaşım Sistemi, SMS kanalları, internet sitelerine yapılan dijital başvurular, tüm mobil uygulamalarımız, satış ekiplerine yapılan yazılı/dijital başvurular, çağrı merkezi hizmeti alınan şirketler gibi yöntemler ile Sizinle iletişime geçilen veya ileride iletişime geçebilecek sözlü, yazılı, görüntülü, ses kaydı veya elektronik kanallar yoluyla tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olarak toplanmakta ve Kanunun belirtilen hukuka uygunluk sebepleri çerçevesinde, sözleşmenin ifası ve yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla saklanmaktadır. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.
 

2-Kişisel Verilerin İşlenmesinde Hukuki Sebepler ve Rıza Şayet daha önceden alınmış rıza ve izniniz mevcut değilse, yasal zorunluluk gereği izninizi talep edeceğimiz durumlarda, web sitemizde/mobil uygulamamızda yer alan kişisel verileriniz ile ilgili izin alanında veya üyelik sayfasında web sitesinde/ mobil uygulamamızda izin kutucuklarının işaretlenmesi ve onaylanması suretiyle izin verebileceksiniz. Bu kapsamda, Healmeup tarafından sizlere yönelik sağlanacak ürün ve hizmet avantajlarından yaralanma ve haberdar olma iradenizi ortaya koyarak Healmeup ile paylaştığınız kişisel verilerinizin, sizlere çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi ve özel reklam, satış, pazarlama, anket ve benzer amaçlı her türlü fiziksel ve elektronik iletişim yapılması ve diğer iletişim mesajlarının gönderilmesi amacıyla; toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına, aktarımına dair de izniniz talep edilmektedir. İzinlerinizi geri almak için her zaman izin verdiğiniz yöntemlerle Healmeup’a başvurabilirsiniz.
 

3-Kişisel Verilerin Paylaşımı ve Aktarımı Healmeup tarafından işlenen kişisel verileriniz, mevzuatta belirlenen güvenlik ve gizlilik esasları uyarınca yeterli ve etkili önlemler alınmak kaydıyla, yasal olarak aktarılması gereken idari ve resmi makamlara, faaliyetlerimizi yürütmek üzere dışarıdan hizmet alınan üçüncü taraflara, işbirliği yaptığımız, program ortağı kurum, kuruluş, işbirliği yapılan yurtiçi/yurtdışı kuruluşlara, hizmet/destek/danışmanlık alınan ya da proje/program ortağı olunan yurtiçi/yurtdışı/uluslararası kuruluşlar, güvenlik, çağrı merkezi gibi alanlarda destek aldığımız üçüncü kişilerle, alt yüklenicilere, bağımsız denetim ve destek hizmeti alınan kuruluşlar gibi tüzel kişilere ve işbirliği içerisinde olan üçüncü tarafların hukuki ve ticari güvenliğinin teminen ve/veya elektronik ve fiziksel ortamların güvenliğinin sağlanması ile hukuki zorunluluklar nedeniyle ve yasal sınırlamalar çerçevesinde aktarılabilecektir. Tarafımızca, yurt dışına aktarılabilecek kişisel verileriniz aşağıdaki gibidir: Kimlik Verisi: Adı, Soyadı İletişim Verisi: Eposta, Telefonu, Adresi Görsel ve İşitsel Veri: Gerçek kişiye ait fotoğraf Diğer: Finansal Bilgiler, Kredi Kartı bilgileri, Erişim tarih ve saati, Cihaz kimliği, İşletim sistemi, Tarayıcı tipi ve IP adresi Healmeup olarak kişisel verilerinizi, gerekli güvenlik önlemlerini almak kaydıyla Türkiye içinde veya başta AB ülkeleri, Amerika, İngiltere, OECD ülkeleri olmak üzere yurtdışında bulunan depolama, arşivleme, bilişim teknolojileri desteği alınan sunucular, hosting şirketleri, program, bulut bilişim vb diğer elektronik ortamlara aktarabilir işleyebilir ve saklayabiliriz.
 

4-Kanun Kapsamındaki Haklarınız Kişisel veri sahipleri olarak şirketin aşağıda bildirilen adresine şahsen başvuru ile ya da noter aracılığıyla veya hesap açılışı sırasında bildirdiğiniz ve Healmeup sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanmak suretiyle aşağıdaki bildirilen elektronik posta adresine iletebilirsiniz. Şirketimize ileteceğiniz başvurularınızın Türkçe olması esas olup, ilgili başvurularınızda ad, soyad, T.C. kimlik numarası, tebligata esas yerleşim yeriniz veya iş yeri adresiniz, bildirime esas elektronik posta adresiniz ile talep konunuzu bulunması zorunlu olup, talebinize ilişkin bilgi ve belgelerin de başvurunuza eklenmesi gerekmektedir. Başvurunuz yazılı ise imza atmanız da yasal bir zorunluluktur. Healmeup talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Healmeup tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.
 

Saygılarımızla,
 

Kişisel verilerinizin Healmeup tarafından işlenmesine onay vermek için metnin yanında yer alan "Kare Kutucuk" alanına tıklamanızı rica ederiz.
 

Şirket, cevap vermeden önce kimliğinizi doğrulama hakkına sahip olmakla birlikte başvurunuzda;
Adınızın, soyadınızın ve başvuru yazılı ise imzanızın,
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için T.C. kimlik numaranızın, yabancı iseniz uyruğunuzun, pasaport numaranızın veya varsa kimlik numaranızın,
Tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresinizin,
Varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon ve faks numaranızın,
Talep konunuzun,
Bulunması zorunlu olup varsa konuya ilişkin bilgi ve belgelerin de başvuruya eklenmesi gerekmektedir. Taleplerinizi yukarıda belirtilen şekilde Şirket’e iletmeniz durumunda Şirket, talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde sonuçlandıracaktır.
ŞİRKET İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Destek Her Yerde Bilişim Anonim Şirketi
Gazi Mahallesi 1371. Sk. Kat:3 Apt. No: 20/3 Sultangazi/İstanbul
destek@evimdekipsikolog.com 

Runs on Unicorn Platform
Turkish 🇹🇷